Dimecres 24 Abril 2019
Cooperació / Convocatòria

Convocatòria

El Fons Menorquí de Cooperació ha establert dues modalitats de convocatòria per a projectes de cooperació al desenvolupament i projectes d´emergència i d'ajuda humanitària.

CONVOCATÒRIA PER A PROJECTES DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT.
Els terminis d´aquesta convocatòria són de l'1 al 30 de juny de 2017. S´hi poden presentar dos tipus de projectes:

  • Cooperació amb ONG
    La cooperació amb ONG és aquella que es realitza a través d´una ONG que té seu a Menorca, que és la que presenta la proposta de projecte, en fa el seguiment i es responsabilitza de la bona execució i gestió d´aquest. Aquesta modalitat està pensada per garantir que hi hagi una entitat a Menorca que s'encarregui de sensibilitzar i conscienciar la població menorquina sobre la problemàtica a la qual intenta fer front el projecte i les causes que la provoquen.
  • Cooperació directa
    És aquella que realitza el Fons directament amb les entitats dels països del Sud sense passar per cap entitat menorquina, de manera que s´estableix una relació més propera i directa. Es pretén impulsar processos de desenvolupament que comptin amb la participació de la població autòctona i, en la mesura que sigui possible, amb el suport de les autoritats locals. Es focalitza principalment a l'Amèrica Central i a l'Àfrica.

CONVOCATÒRIA PER A PROJECTES D´EMERGÈNCIA I D'AJUDA HUMANITÀRIA.
La convocatòria està oberta tot l´any i els projectes s´han de presentar al Fons Menorquí en un termini màxim de quinze dies abans de la propera Junta de Govern.

Els projectes presentats es valoren d´acord amb els criteris que es defineixen en les bases de la convocatòria. S´elaborarà un informe tècnic del projecte amb una proposta d´aprovació o denegació, segons el cas, que es traslladarà a la Junta de Govern perquè resolgui la convocatòria.

 
 
 
   

Documents relacionats
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web Acceptar | Com configurar