Dissabte 22 Setembre 2018
Sensibilització / Recursos educatius

Recursos educatius

El Fons Menorquí de Cooperació ha creat un banc de recursos educatius que facilita el treball dels continguts de l’Educació per al Desenvolupament a l’aula. Inclou propostes educatives per a les etapes d'infantil, primària i secundària, així com material per al professorat.

Guies de material didàctic

Apartat on trobaràs una sèrie de guies virtuals creades per diferents organismes amb l'objectiu de facilitar la inclusió de l'Educació per al Desenvolupament als centres educatius. Cada guia conté diversos recursos (exposicions, dinàmiques, publicacions, etc.) per treballar amb els diferents grups d'edat i des de les diferents àrees curriculars del sistema educatiu.

<< primera    < anterior    | 1 | 2 |    següent >    última >>
Guies de material didàctic

Acnur

Alternatives didàctiques per a professors i professores amb la finalitat de fomentar l'educació en valors i difondre el treball realitzat per l'entitat.

Guies de material didàctic

Alboan

ONG que treballa per generar una ciutadania compromesa amb un desenvolupament humà, sostenible i accessible per a totes les persones en condicions d’igualtat. La seva àrea educativa ofereix: Experiències educatives sobre educació per al desenvolupament; Materials educatius per treballar des de l’aula i Exposicions didàctiques.

Guies de material didàctic

Amnistía Internacional

Aministia Internacional presenta una guia de dinàmiques i materials per treballar amb infants i joves de 10 a 16 anys des de les diferents àrees curriculars els temes següents: Drets dels menors, Privació de la llibertat, Tortura, Refugiats/des, Discriminació, Racisme, Xenofobia, Treball infantil, Treball digne, Conflictes bèlics, Resolució de conflictes, Desenvolupament, Llibertat d’expressió, Drets Humans, Globalització, Valors i Gènere.

Guies de material didàctic

AulaSED

Espai dedicat a la difusió de materials d’Educació per al Desenvolupament i a la seva reflexió. Cada any elabora materials didàctics en relació a una temàtica. Inclouen material per al professorat i material per edats i àrea curricular.

Guies de material didàctic

Baúl para un mundo mejor

Guies de material didàctic

Coordinadora de ONGs Espanyoles

Cercador on trobar materials i experiències de les diferents ONG espanyoles i de les seves pàgines Web. El material esta ordenat per ONG, temàtica, format i destinatari.

Guies de material didàctic

Edualter

Spai de recursos d’educació que ofereix: Propostes pedagògiques ordenades per tema, Propostes audiovisuals per treballar a través del cinema, Llibres i materials publicats, Dinàmiques i activitats per educar sobre els drets humans.

Guies de material didàctic

Hegoa, Institut d’Estudis sobre Desenvolupament i Cooperació Internacional

Es tracta d’una organtizació sense ànim de lucre que treballa per la promoció del desenvolupament humà. Des de la seva área d’educación impulsa la formació i la sensibilització del professorat y educadors/ res, així com programes educatius a centres escolars a partir de l’elaboració de materials i recursos educatius.

 

Guies de material didàctic

Intermon- Oxfam

Intermon-Oxfam és una ONG que treballa contra les causes de la pobresa. Ha creat el projecte Kaidara, una xarxa de recursos i experiències educatives per treballar i incorporar l’educació per la ciutadania global en la pràctica educativa a l’aula i recursos d’autoformació pel professorat.

Guies de material didàctic

Jugar y Actuar

<< primera    < anterior    | 1 | 2 |    següent >    última >>

Cercador:

Tipus de recurs : Area: Paraula clau :      
     
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web Acceptar | Com configurar