Dissabte 22 Setembre 2018
Sensibilització / Recursos educatius

Recursos educatius

El Fons Menorquí de Cooperació ha creat un banc de recursos educatius que facilita el treball dels continguts de l’Educació per al Desenvolupament a l’aula. Inclou propostes educatives per a les etapes d'infantil, primària i secundària, així com material per al professorat.

Enllaços d´interès

Apartat on trobar iniciatives, informació i recursos variats per ampliar la nostra visió i opcions de treball. Aquest apartat es subagrupa en tres grups: Cinema, Moviments i projectes i Recursos didàctics.
<< primera    < anterior    | 1 | 2 |    següent >    última >>
Enllaços d´interès

Amnistía internacional

A la seva pàgina principal dedica un apartat al cinema i els drets humà, oferint fitxes didàctiques de pel•lícules i suggeriments generals sobre com utilitzar aquest recurs.

Enllaços d´interès

Averroes

Xarxa de centres educatius que usen Internet com eina educativa, d'informació i de comunicació.

Enllaços d´interès

Cala, Centre Alternatiu d'Aprenentatge

Equip de persones compromeses i especialitzades que treballen per construir un altre món a partir de la formació i la creació cultural.
 

Enllaços d´interès

Cinema en les aules

Espai per a docents i educadors/es que desitgin utilitzar el cinema com eina didàctica a les aules. Les pel•lícules i les seves fitxes didàctiques es poden trobar ordenades per àrea curricular, tipus de pel•lícula o cursos escolars. També ofereixen una sèrie de links amb materials per a treballar amb el cinema en les aules.

Enllaços d´interès

Docents per al desenvolupament


Blog creat per diversos grups de docents per contribuir a la millora de les pràctiques d'educació per al desenvolupament en l'educació formal.
 

Enllaços d´interès

Espai Alexandria educant amb el cinema

Cercador de pel•lícules i fitxes didàctiques per a treballar a l'aula.

Enllaços d´interès

Experiències de Bones Pràctiques d'Educació per al Desenvolupament

En la II Trobada de Bones Pràctiques d'Educació per al Desenvolupament, es seleccionaren un total de 7 experiències que es desenvolupen en diferents llocs d'Espanya i en diferents àmbits d'actuació.

Enllaços d´interès

Gents del desenvolupament

La Coordinadora de ONGD llança una sèrie de quatre vídeos per a explicar què són les ONG de Desenvolupament i com és el seu treball.

Enllaços d´interès

Guía educativa para el consumo crítico

Unitats didàctiques per a treballar a l'aula el consum crític a través de residus, energia, cafè, xocolata, fusta, calçat, roba i begudes.

Enllaços d´interès

Històries del mil•lenni

Web inspirat en els Objectius de Desenvolupament del Mil•lenni de la ONU, en la qual es troben documentals i altres recursos destinats a facilitar la lluita contra la pobresa, la desigualtat i les injustícies.
 

<< primera    < anterior    | 1 | 2 |    següent >    última >>

Cercador:

Tipus de recurs : Area: Paraula clau :      
     
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web Acceptar | Com configurar